Art
J-GLOBAL ID:201902242942955530   Reference number:19A1697967

エミューの飼養とエミュー肉を利用した肉製品の製造

Author (2):
Material:
Volume: 60  Issue:Page: 87-92  Publication year: Jun. 30, 2019 
JST Material Number: Y0500A  ISSN: 0916-7366  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (4):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Poultry in general  ,  Food quality  ,  Food analysis  ,  Meat products 
Substance index (1):
Substance index
Chemical Substance indexed to the Article.
Reference (12):
  • 東京農大バイオインダストリー・オホーツク実学センター編,エミュー飼いたい新書,東京農業大学出版会,東京,pp.14-16(2009)
  • エミュー_NetLaputaウェブサイト, http://www.netlaputa.nejp/~taisyou/emu/shoshin/emyu.html,2018年12月14日閲覧
  • 東京農大バイオインダストリー・オホーツク実学センター編,エミュー飼いたい新書,東京農業大学出版会,東京,pp.72-95(2009)
  • 横濵道成,東京農大農学集報,60,189-204(2016)
  • 農業・食品産業技術総合研究構編,日本飼養標準・家禽,中央畜産会,東京(2011)
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page