Art
J-GLOBAL ID:201902286044235453   Reference number:19A1591832

〈エミュー産業と地域振興に関する取り組み〉4 健康的な食肉「エミュー肉」を活用した美味しい肉製品の開発

Author (1):
Material:
Volume: 15  Issue:Page: 28-30  Publication year: Jun. 2019 
JST Material Number: L2573B  ISSN: 1880-2346  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food analysis  ,  Poultry in general  ,  Meat products 
Substance index (1):
Substance index
Chemical Substance indexed to the Article.
Reference (5):
  • 東京農大バイオインダストリー・オホーツク実学センター編(2009)エミュー飼いたい新書、東京農業大学出版会、pp.14~16
  • 東京農大バイオインダストリー・オホーツク実学センター編(2009)エミュー飼いたい新書、東京農業大学出版会、pp.72~95
  • エミューNetLaputa ウェブサイト、http://www.netlaputa.ne.jp/~taisyou/emu/shoshin/emyu.html、2019年2月13日閲覧
  • 中澤洋三、坂尚憲、山﨑雅夫・佐藤広顕(2017)エミュー肉を利用したフランクフルトソーセージの開発、日本食品科学工学会誌、64(9)、476~482
  • 中澤洋三、丹大輔、山﨑雅夫、佐藤広顕(2018)エミューくび肉を活用したソフトジャーキーの開発、日本食品保蔵科学会誌、44(1)、23~31

Return to Previous Page