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J-GLOBAL ID:202001017320033132   Update date: Oct. 14, 2025

Ono Wataru

Ono Wataru
Affiliation and department:
Job title: Assistant Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 乳製品加工 ,  乳科学
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2024 - 2026 乾熱処理による脱脂粉乳のナチュラルチーズ加工性向上に関する研究
Papers (9):
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Books (1):
  • 牛乳の疑問75
    成山堂書店 2025
Lectures and oral presentations  (31):
  • カゼインミセルの熱変性がレンネットゲル形成およびクッキング時のシネレシスに及ぼす影響について
    (酪農科学シンポジウム2025 2025)
  • 脱脂粉乳の製造工程がレンネットゲルの形成およびクッキング時のシネレシスに及ぼす影響について
    (酪農科学シンポジウム2025 2025)
  • 脱脂粉乳製造時の粉体化工程がレンネットゲル化性および加温時の離水性に及ぼす影響
    (日本食品科学工学会第72回大会 2025)
  • Evaluation of the Processability of Dry-Heat-Treated Skim Milk Powder Into Natural Cheese
    (IFT First 2025 2025)
  • Effect of Thermal Denaturation of Casein Micelles on Processability Into Natural Cheese
    (IFT First 2025 2025)
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※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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