About Luo Xiaoying
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Sun Xiaohuan
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Ge Chundong
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Yang Jiao
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Xiong Shanbai
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Hu Yang
About 華中農業大学食品科学技術学院,国家大宗淡水魚加工技術研発分中心(武漢),湖北 武漢 430070
About Roulei Yanjiu
About whiteness
About gel
About quality
About orthogonality
About chewiness
About machining time
About gelation
About rupture
About microwave heating
About elasticity(mechanical property)
About hardness
About water holding capacity
About cooking(food)
About microwave
About 官能特性
About Animal aquatic foods
About マイクロ波
About 調理
About ケーキ
About ゲル化時間