About Zhang Wengang
About 青海大学農林科学院,青海 西寧 810016;青海省農林科学院青海省青藏高原農産品加工重点実験室,青海 西寧 810016;青海大学省部共建三江源生態与高原農牧業国家重点実験室,青海 西寧 810016
About Zhang Jie
About 青海大学農林科学院,青海 西寧 810016;青海省農林科学院青海省青藏高原農産品加工重点実験室,青海 西寧 810016;青海大学省部共建三江源生態与高原農牧業国家重点実験室,青海 西寧 810016
About Dang Bin
About 青海大学農林科学院,青海 西寧 810016;青海省農林科学院青海省青藏高原農産品加工重点実験室,青海 西寧 810016;青海大学省部共建三江源生態与高原農牧業国家重点実験室,青海 西寧 810016
About Yang Xijuan
About 青海大学農林科学院,青海 西寧 810016;青海省農林科学院青海省青藏高原農産品加工重点実験室,青海 西寧 810016;青海大学省部共建三江源生態与高原農牧業国家重点実験室,青海 西寧 810016
About Shipin yu Jixie
About optimization
About radical
About Iron
About peptide
About Yeasts
About saccharification
About Fermentation
About phenolic compound
About fermented mash
About fermentation process
About activating agent
About antioxidant capacity
About fermentation temperature
About total phenols
About modification
About microorganism
About aromatic nitro compound
About hydrazyl radical
About Applications of enzymes
About Fruits and processed fruit products
About Microbial metabolite production
About General
About Fermentation production in general
About DPPH
About 発酵プロセス
About 最適化
About 抗酸化特性
About 研究