About KIMURA HIROSHI
About 北九州小倉・糠床糠炊き研究会
About WATANABE SHOICHI
About 株式会社渡辺農産
About HATANO JUNKO
About 北九州小倉・糠床糠炊き研究会
About HATANO JUNKO
About 糠床専門店「槙乃家」
About YANO SUMIKO
About 北九州小倉・糠床糠炊き研究会
About YANO SUMIKO
About 糠炊き専門店「味処矢野」
About KIMURA YASUKO
About 北九州小倉・糠床糠炊き研究会
About MISHIMA MAYUMI
About 北九州小倉・糠床糠炊き研究会
About DOI KOTOMI
About 国立研究開発法人水産研究・教育機構 水産大学校
About HATSUMI YASUHIRO
About 国立研究開発法人水産研究・教育機構 水産大学校
About KAWABE SHIN'YA
About 国立研究開発法人水産研究・教育機構 水産大学校
About MIYASAKI TAIKO
About 国立研究開発法人水産研究・教育機構 水産大学校
About 日本食品科学工学会誌
About Coix lachryma-jobi var.Ma-yuen
About bran
About rice bran
About pickled product
About starter culture
About smell
About smell substance
About yeast
About amino acid metabolism
About fermented food
About food processing
About fatty acid
About 糠床
About ハトムギ
About 鳩麦糠
About 糠床
About 乳酸発酵
About 酵母
About Adlay
About bran
About pickling bed
About lactic acid fermentation
About yeast
About General
About Agricultural waste utilization
About Propionic acid
About 鳩麦
About 糠
About 糠床
About 調製
About 米