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J-GLOBAL ID:202003008379735970
酵素製剤を用いた紅麹焼酎製造法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (4):
平木 祐輔
, 藤田 節
, 小瀬村 暁子
, 塚原 優子
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2016238357
Publication number (International publication number):2018093748
Patent number:6782011
Application date: Dec. 08, 2016
Publication date: Jun. 21, 2018
Claim (excerpt):
【請求項1】もろみ中の米粒の硬さを低下させることができる分解酵素を米紅麹に添加し、米紅麹および前記分解酵素を含むもろみ原料を調製する工程、
米紅麹および前記分解酵素を含むもろみ原料を用いた発酵によりもろみを製造する工程、および
得られたもろみを蒸留する工程
を含む、紅麹焼酎の製造方法。
IPC (2):
C12G 3/022 ( 201 9.01)
, C12N 1/14 ( 200 6.01)
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
-
紅麹を使用した酒精飲料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-057685
Applicant:猿野琳次郎, 有限会社農産技研
Article cited by the Patent:
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