Pat
J-GLOBAL ID:202103005606332923

水溶性糖類、感光性組成物、および水溶性糖類の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 特許業務法人HARAKENZO WORLD PATENT & TRADEMARK
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2020063051
Publication number (International publication number):2021161199
Application date: Mar. 31, 2020
Publication date: Oct. 11, 2021
Summary:
【課題】新規な水溶性糖類を提供する。【解決手段】水溶性糖類は、糖類が備える水酸基の少なくとも一部が重合性基に変性されてなる。【選択図】なし
Claim (excerpt):
糖類が備える水酸基の少なくとも一部が重合性基に変性されてなる、水溶性糖類。
IPC (5):
C08B 31/04 ,  G03F 7/027 ,  G03F 7/004 ,  C08F 290/10 ,  C08B 37/16
FI (6):
C08B31/04 ,  G03F7/027 511 ,  G03F7/004 504 ,  G03F7/004 501 ,  C08F290/10 ,  C08B37/16
F-Term (76):
2H225AC00 ,  2H225AC31 ,  2H225AC62 ,  2H225AC74 ,  2H225AD02 ,  2H225AN11P ,  2H225AN47P ,  2H225AN57P ,  2H225AN65P ,  2H225AP01P ,  2H225BA01P ,  2H225BA09P ,  2H225BA32P ,  2H225CA12 ,  2H225CB02 ,  2H225CC01 ,  2H225CC13 ,  2H225CD07 ,  4C090AA02 ,  4C090BA08 ,  4C090BA10 ,  4C090BB97 ,  4C090BD36 ,  4C090CA38 ,  4C090DA08 ,  4C090DA31 ,  4C090DA32 ,  4J127AA01 ,  4J127AA02 ,  4J127AA03 ,  4J127BB041 ,  4J127BB042 ,  4J127BB081 ,  4J127BB082 ,  4J127BB221 ,  4J127BB222 ,  4J127BC011 ,  4J127BC012 ,  4J127BC061 ,  4J127BC062 ,  4J127BC141 ,  4J127BC142 ,  4J127BC151 ,  4J127BC152 ,  4J127BD011 ,  4J127BD012 ,  4J127BE341 ,  4J127BE34Y ,  4J127BE512 ,  4J127BE51Y ,  4J127BF061 ,  4J127BF062 ,  4J127BF06Y ,  4J127BG101 ,  4J127BG102 ,  4J127BG10Y ,  4J127BG121 ,  4J127BG122 ,  4J127BG12Y ,  4J127BG131 ,  4J127BG132 ,  4J127BG13Y ,  4J127BG141 ,  4J127BG142 ,  4J127BG14Y ,  4J127BG171 ,  4J127BG17Y ,  4J127BG191 ,  4J127BG192 ,  4J127BG19Y ,  4J127BG272 ,  4J127BG27Y ,  4J127CB221 ,  4J127CC091 ,  4J127CC311 ,  4J127FA17
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (7)
Show all
Cited by examiner (7)
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page