Pat
J-GLOBAL ID:202103011601119849

食品中に含まれる希少糖の検出方法および簡易検出キット

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (4): 須藤 晃伸 ,  須藤 阿佐子 ,  榛葉 貴宏 ,  鈴木 恵理子
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2020040060
Publication number (International publication number):2021139849
Application date: Mar. 09, 2020
Publication date: Sep. 16, 2021
Summary:
【課題】希少糖入り食品に含まれる希少糖を、高額な機器や専門的な知識を有しなくても分析できる簡易な希少糖分析キットを提供すること。【解決手段】食品試料と純水の混合物の電子レンジ加熱水溶液からなることを特徴とする、食品に含まれる希少糖の検出用水溶液。【選択図】図1
Claim (excerpt):
食品試料と純水の混合物の電子レンジ加熱水溶液からなることを特徴とする、食品に含まれる希少糖の検出用水溶液。
IPC (1):
G01N 33/02
FI (1):
G01N33/02
Article cited by the Patent:
Cited by applicant (5)
  • High Sensitivity Analysis and Food Processing Stab
  • 食品に含まれる希少糖の分析
  • 食品に含まれる希少糖類の高感度分析法の確立
Show all
Cited by examiner (5)
  • High Sensitivity Analysis and Food Processing Stab
  • 食品に含まれる希少糖の分析
  • 食品に含まれる希少糖類の高感度分析法の確立
Show all

Return to Previous Page