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J-GLOBAL ID:202103017881383706

食品組成物及び食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 一色国際特許業務法人
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2020090505
Publication number (International publication number):2021185745
Application date: May. 25, 2020
Publication date: Dec. 13, 2021
Summary:
【課題】食欲を増進または維持させるための食品組成物を提供することを目的とする。【解決手段】食欲を増進または維持させるための食品組成物として、酵素処理ルチンを有効成分として含有する食品組成物を製造する。【選択図】なし
Claim (excerpt):
食欲を増進または維持させるための食品組成物であって、 酵素処理ルチンを有効成分として含有する食品組成物。
IPC (1):
A23L 33/10
FI (1):
A23L33/10
F-Term (4):
4B018MD23 ,  4B018MD94 ,  4B018ME02 ,  4B018MF12
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 内臓脂肪蓄積抑制剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願2008-205548   Applicant:静岡県公立大学法人, 国立大学法人静岡大学, 東洋精糖株式会社
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • J. Int. Soc. Sports. Nutr., 2017, vol.14, no.32, pp.1-7

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