Pat
J-GLOBAL ID:202103018733552899
食品組成物及び食品
Inventor:
,
,
,
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
一色国際特許業務法人
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2020090571
Publication number (International publication number):2021185748
Application date: May. 25, 2020
Publication date: Dec. 13, 2021
Summary:
【課題】歩行速度を増大または維持させるための食品組成物を提供することを目的とする。【解決手段】歩行速度を増大または維持させるための食品組成物として、酵素処理ルチンを有効成分として含有する食品組成物を製造する。【選択図】なし
Claim (excerpt):
歩行速度を増大または維持させるための食品組成物であって、
酵素処理ルチンを有効成分として含有する食品組成物。
IPC (1):
FI (1):
F-Term (4):
4B018MD23
, 4B018MD94
, 4B018ME02
, 4B018MF12
Patent cited by the Patent:
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
-
Biol. Pharm. Bull., 2009, vol.32, no.12, pp.2034-2040
Return to Previous Page