Proj
J-GLOBAL ID:202104007595863952  Research Project code:19195857

微細藻類抽出成分によるノロウイルスも殺せる安全な殺ウイルス

微細藻類抽出成分によるノロウイルスも殺せる安全な殺ウイルス
National award number:JPMJTM19C8
Study period:2019 - 2020
Organization (1):
Principal investigator: ( , 生命健康科学部, 教授 )
DOI: https://doi.org/10.52926/JPMJTM19C8
Research overview:
藻から抽出した食品由来の安全な成分のノロウイルスへの殺ウイルス効果の実用化を目指して、機能性成分であるガラクト脂質の構造決定・作用機序を明らかにし、殺ウイルス剤としての有効性を実証することを目的として研究を行う。
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
Research program:
Organization with control over the research:
Japan Science and Technology Agency

Return to Previous Page