Proj
J-GLOBAL ID:202104008341821024
Research Project code:18072291
小さなAI技術で実現する食品スーパーの仕入れ最適化
小さなAI技術で実現する食品スーパーの仕入れ最適化
National award number:JPMJST1832
Study period:2018 - 2018
Organization (1):
Principal investigator:
(
, 情報科学部, 准教授 )
DOI:
https://doi.org/10.52926/JPMJST1832
Research overview:
食品ロスが業績改善と環境保全の重しである食品小売業界に対し、ロス率半減と粗利最大化を必要リソースが小さい人工知能(AI)で実現する。ロスと粗利を統合評価する食品仕入最適化AIを用いた実証実験を通じ、リソース規模・粗利・ロス率の確認と効果の検証を行う。
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
Research program:
>
>
>
Organization with control over the research:
Japan Science and Technology Agency
Return to Previous Page