Proj
J-GLOBAL ID:202104010704968272
Research Project code:17943374
カビの殺菌が可能な農産物の瞬間乾燥粉末化技術の開発と事業化検証
カビの殺菌が可能な農産物の瞬間乾燥粉末化技術の開発と事業化検証
National award number:JPMJST1740
Study period:2017 - 2017
Organization (1):
Principal investigator:
(
, 大学院農学研究院, 教授 )
DOI:
https://doi.org/10.52926/JPMJST1740
Research overview:
本プロジェクトでは、たんぱく質の変性を抑制しつつ農産物を瞬時に乾燥させてカビなどに汚染されていない粉末を得る技術と、農産物の化学成分を精密かつ迅速に抽出・測定する技術を利用して、農産物の成分や機能を保持したまま保存性・安全性を担保できることを顧客に示し、評価を受ける。
Terms in the title (8):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
,
,
,
,
Research program:
>
>
>
Organization with control over the research:
Japan Science and Technology Agency
Return to Previous Page