Proj
J-GLOBAL ID:202104018604710104  Research Project code:09157642

抗腫瘍活性を有するガゴメ含有多糖を高度に活用した機能性食品の開発

抗腫瘍活性を有するガゴメ含有多糖を高度に活用した機能性食品の開発
Study period:2009 - 2009
Organization (1):
Principal investigator: ( , 食品開発部水産食品科, 科長 )
Research overview:
ガゴメに含まれる多糖の特性(粘稠性、機能性)を最大限に活用した食品を開発するために、食品加工工程における諸因子(pH、熱、共存成分)のガゴメ多糖の粘稠性と機能性に及ぼす影響を解析し、それらの低下を抑制する食品加工技術を開発して、ガゴメを活用した食品の高機能化を行う。
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
Research program:
Organization with control over the research:
Japan Science and Technology Agency

Return to Previous Page