Rchr
J-GLOBAL ID:202301011679370561   Update date: Sep. 03, 2024

SAKAYA MIKAKO

サカヤ ミカコ | SAKAYA MIKAKO
Affiliation and department:
Papers (1):
  • Akinori YAEGASHI, Tohru KOBAYASHI, Nobuya KIMURA, Mikako SAKAYA, Rumi OHTA, Haruka YOKOYAMA. Association of Habitual Green Tea Consumption with Sarcopenia Assessed Using SARC-F in Community-Dwelling Japanese Older People: A Cross-Sectional Study. Journal of Nutritional Science and Vitaminology. 2024. 70. 2. 117-123
Lectures and oral presentations  (3):
  • 地域住民におけるエナジードリンク摂取頻度と食品群別摂取量との関連
    (第71回日本栄養改善学会学術総会 2024)
  • 地域在住の初産婦と経産婦における食品群別摂取量・栄養素等摂取量の比較
    (第20回日本栄養改善学会北海道支部学術総会 2023)
  • 給食実施校・非実施校における食品群別摂取量・栄養素等摂取量の比較
    (第19回栄養改善学会北海道支部会)
Education (1):
  • 2019 - 2023 Rakuno Gakuen University College of Agriculture, Food and Environment Sciences Department of Food Science and Human Wellness
Professional career (1):
  • 学士(食品学) (酪農学園大学)
Association Membership(s) (3):
江別栄養士会 ,  北海道栄養士会 ,  日本栄養士会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page