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J-GLOBAL ID:202303018689983040

ワインの製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 弁理士法人森特許事務所
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2020193479
Publication number (International publication number):2022082114
Patent number:7300183
Application date: Nov. 20, 2020
Publication date: Jun. 01, 2022
Claim (excerpt):
【請求項1】赤色の色素を生成する酵母NYR20株(受託番号:NITE P-03294)を用いて赤みを増強したワインを製造する方法であり、 ブドウの果汁と亜硫酸を含む原料液に対して前記酵母を添加して、発酵を行う工程を含むワインの製造方法。
IPC (1):
C12G 1/022 ( 200 6.01)
FI (1):
C12G 1/022
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (1)
  • 特開昭58-158173
Article cited by the Patent:
Cited by applicant (1)
  • 奈良八重桜酵母由来の赤色清酒酵母株の赤色色素の排出機構

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