Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University; Engineering and Technology Research Center of Food Preservation, Processing and Safety Control of Liaoning Province について
Geng Ping について
Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University について
Wan Jiao について
Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University について
Zhu Danshi について
Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University; Engineering and Technology Research Center of Food Preservation, Processing and Safety Control of Liaoning Province について
He Yutang について
Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University; Engineering and Technology Research Center of Food Preservation, Processing and Safety Control of Liaoning Province について
Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Bohai University; Engineering and Technology Research Center of Food Preservation, Processing and Safety Control of Liaoning Province について
Shipin Kexue について
パパイン について
プロテイナーゼ について
固液平衡 について
豆乳 について
酵素 について
ゲル化 について
ゲル について
弾性 について
アルカリ性プロテアーゼ について
マイクロレオロジー について
レオロジー特性 について
protease について
soybean milk について
gel について
microrheological characteristics について
elasticity index について
酵素一般 について
酵素の応用関連 について
豆乳 について
ゲル化 について
過程 について
レオロジー特性 について
プロテアーゼ について