Yu Anfen について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Lanzhou), Ministry of Agriculture について
Che Zongxian について
Institute of Soil, Fertilizer and Water-saving Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences について
Wang Donghui について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences について
Li Ruiqin について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Lanzhou), Ministry of Agriculture について
Bai Bin について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Lanzhou), Ministry of Agriculture について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Lanzhou), Ministry of Agriculture について
Song Zhengping について
Institute of Animal Husbandry, Pasture and Green Agriculture, Gansu Academy of Agricultural Sciences について
Xibei Nongye Xuebao について
トマト について
安全性 について
半減期 について
国家規格 について
噴霧 について
野菜 について
分解速度 について
推奨用量 について
健康リスク について
芳香族塩素化合物 について
芳香族ニトリル について
規範 について
ヒトの健康リスク について
Chlorothalonil について
Residues について
Degradation について
Tomato について
Health risk について
クロロタロニル について
クロロタロニル について
トマト について
分解 について
健康リスク について
研究 について