Wang Yatao について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Wang Yatao について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Liu Yanfang について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Yu Huazheng について
School of Life Sciences,Fudan University,Shanghai 200438, China について
Zhou Shuai について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Zhang Zhong について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Yan Mengqiu について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Yan Mengqiu について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Tang Qingjiu について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Zhang Jingsong について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai 201403, China について
Carbohydrate Polymers について
βグルカン について
メチル化 について
水溶性 について
NMR【磁気共鳴】 について
陰イオン交換 について
胞子 について
単糖類 について
細胞壁 について
マンネンタケ属 について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
キャラクタリゼーション について
成分分析 について
重量平均分子量 について
水抽出物 について
霊芝 について
Ganoderma lucidum について
胞子 について
β-グルカン について
構造 について
免疫学的活性 について
多糖類 について
Ganoderma について
胞子 について
キャラクタリゼーション について
分枝 について
水溶性 について
β-グルカン について
免疫 について
増強 について
活性 について