Zhao Xiu-Ju について
School of Biology and Pharmaceutical Engineering, Collaborative Innovation Center for Processing of Agricultural Products (Hubei Province), Wuhan Polytechnic University, No. 68 South Xuefu Road, Changqing Garden, Wuhan, 430023, China について
Zhao Xiu-Ju について
Hubei Key Laboratory of Lipid Chemistry and Nutrition of Oil, Oil Crops Research Institute of the Chinese Academy of Agricultural Sciences, Wuhan, 430062, China について
Chen Yu-Lian について
School of Biology and Pharmaceutical Engineering, Collaborative Innovation Center for Processing of Agricultural Products (Hubei Province), Wuhan Polytechnic University, No. 68 South Xuefu Road, Changqing Garden, Wuhan, 430023, China について
Fu Bing について
Changyuan Cuisine Vocational and Technical College, Changyuan, 453400, China について
Zhang Wen について
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an, 710021, China について
Liu Zhiguo について
School of Biology and Pharmaceutical Engineering, Collaborative Innovation Center for Processing of Agricultural Products (Hubei Province), Wuhan Polytechnic University, No. 68 South Xuefu Road, Changqing Garden, Wuhan, 430023, China について
Zhuo Hexian について
Xinxiang Institute for Drug Control, Food and Drug Administration of Xinxiang, No. 17 Jiankang Road, Xinxiang, 453000, China について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
NMR【磁気共鳴】 について
代謝産物 について
アミノ酸代謝 について
代謝 について
カボチャ について
機能障害 について
小胞体ストレス について
高脂肪食 について
定量的PCR法 について
代謝性疾患 について
グルコース代謝 について
Wistarラット について
種子油 について
メタボノミクス について
脂肪族アミン について
脂肪族アルコール について
第四アンモニウム について
アミノアルコール について
カボチャ種子油(PSO(粒子群最適化) について
代謝性疾患(MD) について
メタボノミクス について
転写プロファイル について
野菜とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
脂質の代謝と栄養 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
メタボノミクス について
転写プロファイル について
代謝性疾患 について
カボチャ について
種子油 について