Hu Qingping について
Institute of Nutrition and Food Hygiene, faculty of Public Health, Lanzhou University, Key Laboratory of Chemistry of Northwestern Plant Resources and Key Laboratory for Natural Medicine of Gansu Province について
Wei Jianteng について
Key Laboratory of Chemistry of Northwestern Plant Resources and Key Laboratory for Natural Medicine of Gansu Province,Lanzhou Institute of Chemical Physics,Chinese Academy of Sciences について
Pei Dong について
Key Laboratory of Chemistry of Northwestern Plant Resources and Key Laboratory for Natural Medicine of Gansu Province,Lanzhou Institute of Chemical Physics,Chinese Academy of Sciences について
Wang Ningli について
Key Laboratory of Chemistry of Northwestern Plant Resources and Key Laboratory for Natural Medicine of Gansu Province,Lanzhou Institute of Chemical Physics,Chinese Academy of Sciences について
Liu Yewei について
Institute of Nutrition and Food Hygiene, faculty of Public Health, Lanzhou University について
Di Duolong について
Key Laboratory of Chemistry of Northwestern Plant Resources and Key Laboratory for Natural Medicine of Gansu Province,Lanzhou Institute of Chemical Physics,Chinese Academy of Sciences について
Shipin Gongye Keji について
魚油 について
ポリペプチド について
脱色 について
ペプチド について
最適化 について
回収率 について
応答曲面法 について
信頼性 について
活性炭 について
有意差 について
評価指標 について
加水分解物 について
fish roes peptide について
decoloring について
response surface methodology について
the decoloring rate について
the peptide retention rate について
動物性水産食品 について
酵素の応用関連 について
応答曲面法 について
魚油 について
脱色 について
最適化 について