Kim Taewan について
Department of Food Science and Biotechnology, Andong National University, Andong 36729, Republic of Korea について
Jo Cheorun について
Department of Agricultural Biotechnology, Center for Food and Bioconvergence, and Research Institute of Agricultural and Life Science, Seoul National University, Seoul 08826, Republic of Korea について
Kim Hyun-Seok について
Department of Food Science and Biotechnology, Andong National University, Andong 36729, Republic of Korea について
Park Youn-Moon について
Department of Food Science and Biotechnology, Andong National University, Andong 36729, Republic of Korea について
Wu Yong-Xiang について
College of Life and Environment Sciences, Huangshan University, Anhui 245041, China について
Cho Jae-Hyeon について
Institute of Animal Medicine, College of Veterinary Medicine, Gyeongsang National University, Jinju 52828, Republic of Korea について
Kim Tae Hoon について
Department of Food Science and Biotechnology, Daegu University, Gyeongsan 38453, Republic of Korea について
Phytochemistry Letters について
単離 について
二次代謝産物 について
痩せ薬 について
バイオアッセイ について
リパーゼ について
3T3-L1細胞 について
阻害活性 について
分光学 について
エタノール抽出 について
膵臓リパーゼ について
化学成分 について
Ainsliaea acerifolia について
グアイアノリド型セスキテルペン について
すいリパーゼ について
脂肪細胞分化 について
植物の生化学 について
抗肥満薬 について
化学成分 について