Feng Liping について
School of Food & Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition & Human Health (BTBU), Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Feng Liping について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Feng Liping について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Cao Yanping について
School of Food & Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition & Human Health (BTBU), Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Cao Yanping について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Cao Yanping について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Xu Duoxia について
School of Food & Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition & Human Health (BTBU), Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Xu Duoxia について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Xu Duoxia について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
You Sasa について
School of Food & Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition & Human Health (BTBU), Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
You Sasa について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
You Sasa について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
School of Food & Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition & Human Health (BTBU), Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University, Beijing 100048, China について
Ultrasonics Sonochemistry について
分子間相互作用 について
疎水性 について
超音波 について
蛍光スペクトル について
立体配座 について
動的光散乱 について
蛍光分光法 について
パパイン について
固定化酵素 について
分子量 について
生体高分子 について
前処理 について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
酵素活性度 について
固定化 について
超音波前処理したアルギン酸ナトリウム について
パパイン について
活性 について
Conformation について
分子間相互作用 について
酵素一般 について
超音波 について
パパイン について
性質 について
アルギン酸ナトリウム について
活性 について
立体配座 について
分子量 について
分布 について