Cen Jianwei について
College of Food Science, South China Agricultural University, Key Laboratory of Aquatic Product Processing, Ministry of Agriculture について
Jiang Aimin について
College of Food Science, South China Agricultural University について
Li Laihao について
South China Sea Fisheries Research Institute, Key Laboratory of Aquatic Product Processing, Ministry of Agriculture, National R&D Center for Aquatic Product Processing, Chinese Academy of Fishery Sciences について
Yang Xianqing について
South China Sea Fisheries Research Institute, Key Laboratory of Aquatic Product Processing, Ministry of Agriculture, National R&D Center for Aquatic Product Processing, Chinese Academy of Fishery Sciences について
Du Bing について
College of Food Science, South China Agricultural University について
Hao Shuxian について
South China Sea Fisheries Research Institute, Key Laboratory of Aquatic Product Processing, Ministry of Agriculture, National R&D Center for Aquatic Product Processing, Chinese Academy of Fishery Sciences について
Xin Shaoping について
South China Sea Fisheries Research Institute, Key Laboratory of Aquatic Product Processing, Ministry of Agriculture, National R&D Center for Aquatic Product Processing, Chinese Academy of Fishery Sciences について
Shipin Kexue について
品質 について
微生物 について
魚肉 について
高圧 について
組織構造 について
シェルフライフ について
静電場 について
硬度 について
新鮮度 について
ティラピア について
保蔵 について
透過型電子顕微鏡 について
官能特性 について
分解速度 について
微生物活性 について
tilapia fillet について
high voltage electrostatic field について
modified atmosphere packaging and controlled freezing-point storage について
microscopic observation について
動物性水産食品 について
ティラピア について
氷 について
高圧 について
静電場 について
研究 について