Deng Mingdan について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Deng Mingdan について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Qian Hongmei について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Qian Hongmei について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Chen Lili について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Chen Lili について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
College of Horticulture, Sichuan Agricultural University, Chengdu 611130, China について
Chang Jiaqi について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Chang Jiaqi について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Miao Huiying について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Miao Huiying について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Cai Congxi について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Cai Congxi について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Wang Qiaomei について
Key Laboratory of Horticultural Plant Growth, Development and Quality Improvement, Ministry of Agriculture, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Wang Qiaomei について
Zhejiang Provincial Key Laboratory of Horticultural Plant Integrative Biology, Department of Horticulture, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Food Chemistry について
品質 について
光照射 について
栄養価 について
もやし について
日齢 について
化学物質 について
赤色光 について
グルコシノレート について
中華人民共和国 について
窒素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
光曝露 について
植物化学 について
健康 について
抗酸化活性 について
カイランもやし について
赤色光照射 について
グルコシノレート について
抗酸化活性 について
収穫後貯蔵 について
野菜とその加工品 について
果実とその加工品 について
イラン について
もやし について
植物化学物質 について
抗酸化活性 について
収穫 について
赤色光 について