Qin Jing について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Cui Xiping について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Wu Panpan について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Jiang Zhengyun について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Chen Yingshan について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Yang Ruili について
Key Laboratory of Food Quality and Safety of Guangdong Province, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China について
Hu Qingqing について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Sun Yuanming について
Key Laboratory of Food Quality and Safety of Guangdong Province, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China について
Zhao Suqing について
Department of Pharmaceutical Engineering, Faculty of Chemical Engineering and Light Industry, Guangdong University of Technology, Guangzhou 510006, China について
Food Control について
蛍光センサ について
回収率 について
ELISA について
最適条件 について
信頼性 について
牛乳 について
検出限界 について
酵素 について
β-ラクタマーゼ について
免疫学的試験 について
酸化グラフェン について
アプタマー について
蛍光センサ分析 について
β-ラクタマーゼ について
Aptamer について
酸化グラフェン について
食品の汚染 について
アプタマー について
グラフェン酸化物 について
組合せ について
牛乳 について
β-ラクタマーゼ について
蛍光センサ について
分析 について