Li Zhengjuan について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Chang Rong について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Shi Guangbo について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Xu Qingyan について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Zhao Xiaorong について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Yan Huixin について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Li Bosheng について
Beijing Forestry University,Department of Food Science and Engineering,College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Processing and Safety,Institute of Spirulina について
Shipin Gongye Keji について
フィコシアニン について
可視スペクトル について
工業化 について
スピルリナ について
カロチノイド について
走査 について
バイオマス について
タンパク質 について
生理活性因子 について
顕微鏡観察 について
育種 について
高品質 について
多収性 について
菌株 について
Spirulina platensis について
method of capillary suction micro separation について
per algal filament について
biomass について
bioactivator について
植物に対する影響 について
植物の生化学 について
スピルリナ について
規模 について
菌株 について
選別 について