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J-GLOBAL ID:200901000282714424
Update date: Dec. 07, 2023
Komatsu Masakazu
コマツ マサカズ | Komatsu Masakazu
Affiliation and department:
Job title:
Senior Researcher
Homepage URL (1):
https://www.pref.yamanashi.jp/yitc/index.html
Research field (3):
Applied microbiology
, Food sciences
, Inorganic materials
Research keywords (1):
ワイン、食品、発酵、食品分析
Research theme for competitive and other funds (2):
- オキシナイトライドセラミックスの合成とその発光・光触媒特性
- Preparation, photoluminescence and photocatalysis of oxynitride ceramics
Papers (1):
-
小松正和, 佐藤憲亮, 恩田匠. Investigation of Production Characteristics by Component Analyses and Sensory Evaluation of Orange Wines Made from ‘Koshu’ grapes in Yamanashi Prefecture. 日本ブドウ・ワイン学会誌. 2023. 34. 1
MISC (59):
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恩田匠, 小松正和, 中山忠博. Impact of Addition of Sugar on the Final Process of Domestic Sparkling Wine Making. 日本食品科学工学会誌. 2022. 69. 4
-
恩田匠, 小松正和, 中山忠博. Changes in chemical composition in traditional sparkling wine making without malo-lactic fermentation. 日本醸造協会誌. 2022. 117. 10
-
木村英生, 佐藤憲亮, 小松正和, 恩田匠. Technical Control of Wine Color in Orange Wine Making. 日本ブドウ・ワイン学会誌. 2022. 33. 2/3
-
恩田匠, 小松正和, 中山忠博. Comparison of Compositions of Fractionated Grape Juice Prepared from Koshu and Chardonnay Grapes by Traditional Pressing Method. 日本食品保蔵科学会誌. 2021. 47. 3
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樋口かよ, 橋本卓也, 長沼孝多, 小嶋匡人, 小松正和, 木村英生, 有泉直子, 望月和樹. 山梨県産小麦ゆめかおりを用いた生パスタ麺の試作. 日本食品保蔵科学会大会講演要旨集. 2021. 70th
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Patents (4):
Education (3):
- 2002 - 2005 東北大学大学院 工学研究科 応用化学
- 2000 - 2002 Tohoku University
- 1996 - 2000 Tohoku University Faculty of Engineering
Professional career (1):
- Doctor of Engineering (Tohoku University)
Work history (5):
- 2023/04 - 現在 山梨県産業技術センター ワイン技術部 主任研究員
- 2021/04 - 2023/03 山梨県産業技術センター 化学・燃料電池科 主任研究員
- 2018/04 - 2021/03 山梨県産業技術センター ワイン技術部 主任研究員
- 2017/04 - 2018/03 山梨県産業技術センター 食品酒類・バイオ科 研究員
- 2005/04 - 2017/03 山梨県工業技術センター 食品酒類・バイオ科、支所ワインセンター 技師、研究員
Committee career (1):
Association Membership(s) (4):
日本ブドウ・ワイン学会
, 日本食品保蔵科学会
, 日本化学会
, The Chemical Society of Japan
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