Pat
J-GLOBAL ID:202203001102904030

発酵ゆば食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 特許業務法人アルガ特許事務所
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2018042581
Publication number (International publication number):2019154275
Patent number:7085731
Application date: Mar. 09, 2018
Publication date: Sep. 19, 2019
Claim (excerpt):
【請求項1】 加熱豆乳の表面に形成される皮膜を引き上げて当該豆乳に浸漬させた後、順次積層して積層物を得る工程、及び前記積層物をカビを用いて発酵する工程を含む、発酵ゆば食品の製造方法であって、発酵がカビとしてペニシリウム・カマンベルティを用い、温度4~30°C、相対湿度60~95%で3~14日間行われる、方法。
IPC (1):
A23L 11/45 ( 202 1.01)
FI (1):
A23L 11/45 107 Z
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
  • 大豆蛋白食品
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-203019   Applicant:望月五夫
  • 特開昭62-166844
  • 特開昭58-013359
Cited by examiner (3)
  • 大豆蛋白食品
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-203019   Applicant:望月五夫
  • 特開昭62-166844
  • 特開昭58-013359
Article cited by the Patent:
Cited by applicant (5)
Show all
Cited by examiner (5)
Show all

Return to Previous Page