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J-GLOBAL ID:200901019312497922
Update date: Sep. 21, 2022
Enda Atsuhito
エンダ アツヒト | Enda Atsuhito
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Affiliation and department:
Toyo Institute of Food Technology Laboratory of Food Chemistry
About Toyo Institute of Food Technology Laboratory of Food Chemistry
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Job title:
Group leader
Research field (3):
Food sciences
, Applied microbiology
, Molecular biology
Research keywords (3):
包装食品 腐敗 変敗
, Spoilage
, Packaged food
Research theme for competitive and other funds (2):
食品の耐熱性細菌による腐敗・変敗防止
Control of microbes in foods
MISC (17):
遠田 昌人, 松井 智江. 16 S rDNAを対象としたPCR-RFLP解析による容器・包装詰の変敗原因菌の迅速同定. 東洋食品工業短期大学・東洋食品研究所研究報告書. 2004. 25. 25. 81-84
松井 智江, 遠田 昌人, 中尾 浩. 好酸性菌 Alicyclobacillus acidoterrestrisの耐熱性について(共著). 東洋食品工業短期大学・東洋食品研究所研究報告書. 1998. 22. 123-127
Heat REsistance of Spores of Alicyclobacillus acido terrestris. 1998. 22. 123-127
池上 義昭, 遠田 昌人, 松井 智江. バレンシアオレンジジュース中における好酸性菌の増殖. 東洋食品工業短期大学・東洋食品研究所研究報告書. 1996. 21. 21. 117-122
池上 義昭, 遠田 昌人, 松井 智江. 果実飲料から分離された好酸性菌の諸性状について. 東洋食品工業短期大学・東洋食品研究所研究報告書. 1996. 21. 21. 105-115
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Education (2):
- 1988 Hokkaido University Faculty of Agriculture
- 1988 Hokkaido University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
(BLANK)
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