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J-GLOBAL ID:200901027262689542   Update date: Aug. 14, 2022

Okamoto Sumiyo

オカモト スミヨ | Okamoto Sumiyo
Research keywords  (2): 調理学 ,  cook
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 盛りつけの視覚的効果
  • 調理技術の訓練方法
  • おいしさについての視覚的研究
  • Traing methods for basic cooking
  • On the Influence of Visual Effect on the Cognition of Flavor and Taste
MISC (6):
Education (3):
  • - 1970 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
  • - 1970 Japan Women's University Faculty of Home Economics
  • - 1961 女子栄養短期大学 食物栄養学科
Work history (1):
  • Junior College of Kagawa Nutrition University Food & Nutrition Course
Association Membership(s) (6):
日本家庭科教育学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本色彩学会 ,  日本生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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