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J-GLOBAL ID:200901030828112222   Update date: Sep. 07, 2022

Tamari Masato

タマリ マサト | Tamari Masato
Affiliation and department:
Job title: professor Faculty of Education
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 家政学 ,  食品科学・栄養科学 ,  Home Economics ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • - 2006 魚のEPA,DHAの調理科学的性質
  • - 2006 アンジオテンシン変換酵素の阻害物質の検索及び分離
  • - 2006 食物繊維による着色料の吸収阻害
  • - 2006 Effect of Cooking on the properties and Amornot of EPA and DHA in fish.
  • - 2006 Isolation and Detection of inhibitor of ACE activity.
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MISC (26):
Books (7):
  • 天然型C-P化合物の生化学
    丸善(京都) 1984
  • Biochemistry of Natural C-P compounds
    Maruzen (Kyoto) 1984
  • 新訂 栄養生化学
    学文社 1983
  • Nutritional Biochemistry
    1983
  • 原生動物細胞
    講談社サイエンティフィック 1981
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Professional career (2):
  • (BLANK) Doctor(Agriculture) (The University of Tokyo)
  • -
Committee career (5):
  • 1995 - 2003 日本家政学会 評議員
  • 2003 - 日本栄養・食糧学会 評議員
  • 2000 - 2002 日本家政学会 九州支部長, 理事. 評議員
  • 1989 - 日本農芸化学会西日本支部会 評議員
  • 1984 - 日本栄養・食料学会九州支部会 評議員
Awards (1):
  • 1977 - 日本農芸化学会賞
Association Membership(s) (5):
日本栄養・食料学会九州支部会 ,  日本農芸化学会西日本支部会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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