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J-GLOBAL ID:200901034684374974   Update date: May. 28, 2020

Ayaki Yoshikazu

アヤキ ヨシカズ | Ayaki Yoshikazu
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 生化学 ,  Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1998 - 食品の氷温下における生化学的諸現象の解明
  • 1995 - 農水産廃棄物の資材化
  • 1995 - 食品の生体調節機能の解析
  • Study on biochemical variation of food by hyo-on
  • Effective utilization of waste matters in the agricultural-marine products
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MISC (26):
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Works (6):
  • 魚介類廃材により生理活性物質の単離と製品化
    1999 - 2001
  • Isolation and production of physiologically active material from waste material in marine products
    1999 - 2001
  • 食品の氷温下における生化学的諸現象の解明
    1997 - 1999
  • Investigation on biochemical variation of food components by"Hyo-on"
    1997 - 1999
  • 高コレステロール食に対するラットの応答に関するプロジェクト成果報告(コレステリン研究会)
    1992 -
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Education (2):
  • - 1965 Tottori University Faculty of Agriculture
  • - 1965 Tottori University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor of Medical Science(米. Ph. D) (Tottori University)
Work history (9):
  • 1984 - 1994 Tottori University
  • 1984 - 1994 Tottori University, Assistant Professor
  • 1985 - 1986 ニューヨーク大学 在外研究員
  • 1985 - 1986 New York University, Researcher Overseas
  • 1979 - 1983 Tottori University
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Committee career (2):
  • 1999 - 氷温学会 理事
  • 1993 - 日本栄養・食糧学会 中国・四国支部評議員
Association Membership(s) (3):
氷温学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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