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J-GLOBAL ID:200901036539342951   Update date: Aug. 03, 2022

Ebihara Kiyoshi

エビハラ キヨシ | Ebihara Kiyoshi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (13): レジスタントスターチ ,  脂質 ,  タンパク質 ,  食物繊維 ,  エストロゲン ,  コレステロール代謝 ,  ′検Rレステロール ,  Resistant starch ,  Protein Lipids ,  Dietary fiber ,  Estrogen ,  Cholesterol metabolism ,  Plasma cholesterol
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2004 - レジスタントプロテインの生理作用
  • 2004 - Physiological effect of resistant protein
  • 1998 - かつお節の生理機能
  • 1998 - レジスタントスターチの生理作用
  • 1998 - Physiological effects of Smoked-dried Bonito
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MISC (118):
Books (4):
  • 食物繊維の科学
    朝倉書店朝倉書店 1997
  • 食物繊維:基礎と臨床
    朝倉書店篠原出版 1997
  • 改訂新版 食物繊維
    第一出版第一出版 1995
  • 食物繊維
    第一出版第一出版 1982
Works (1):
  • 柑橘類じょうのう膜を活用した新規保健機能食品製造技術の開発
    2004 - 2004
Education (2):
  • - 1973 Nagoya University School of Agricultural Sciences
  • - 1973 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 農学博士 (名古屋大学)
Committee career (6):
  • 2008 - 日本栄養・食糧学会 理事
  • 2007 - 日本食物繊維学会 理事
  • 2004 - 2006 日本農芸化学会 理事、中国・四国支部支部長
  • 2006 - 日本栄養・食糧学会 中四国支部支部長
  • 2004 - 日本食物繊維学会 評議委員
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Association Membership(s) (7):
日本食物繊維学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会 ,  Japanese Association for Dietary Fiber Reserch ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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