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J-GLOBAL ID:200901038780889050   Update date: Sep. 07, 2022

Fujiwara Takayuki

フジワラ タカユキ | Fujiwara Takayuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品 ,  Food
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • Application of natural resources from Mie prefecture
Papers (4):
MISC (23):
  • 藤原孝之, 久保智子, 久保智子, 佐合徹, 山岡千鶴, 山岡千鶴, 山崎栄次, 近藤宏哉. Practical Application of Novel Semi-dried Fruit Prepared by Microwave Irradiation Pretreatment and Hot Air Drying. 日本食品科学工学会誌. 2020. 67. 6
  • 藤原孝之, 乾良充, 池永充伸, 小宮山誠一, 柳原哲司. Suitability of ‘Bartlett’ Pear and ‘Senryo’ Chinese Pear for Semi-Dried Fruit Processing. 日本食品科学工学会誌. 2020. 67. 10
  • 藤原孝之. マイクロ波処理と熱風乾燥による新規セミドライフルーツの開発. 日本食品科学工学会大会講演集. 2019. 66th
  • 藤原孝之, 佐合徹, 山岡千鶴, 久保智子, 近藤宏哉. Dried Grapes Prepared by Microwave Irradiation Pretreatment and Hot Air Drying. 日本食品科学工学会誌. 2015. 62. 10
  • FUJIWARA Takayuki, AOKI Hideo, ISHIKAWA Takashi, ATSUMI Takashi, NISHIKAWA Hisayo, KAMIYA Naoaki, KOMARU Akira. Simple Selection of Pearl Oysters Pinctada fucata martensii with Strong Shell-closing Strength Using Near-infrared Spectroscopy. Aquaculture Sci. 2010. 58. 2. 253-259
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Patents (2):
  • ドライフルーツ、及びその製造方法
  • ペクチン、およびその製造方法
Education (1):
  • - 1983 Chiba University Faculty of Horticulture
Professional career (1):
  • 学術 (三重大学)
Work history (10):
  • 2022/04 - 現在 中部大学 応用生物学部 食品栄養科学科 教授
  • 2021/04 - 2022/03 三重県中央農業改良普及センター 普及企画室 企画情報課 主査
  • 2018/04 - 2021/03 Mie Prefecture Industrial Research Institute
  • 2011/04 - Mie Prefecture Industrial Research Institute
  • 2008 - - 三重県工業研究所 医薬品・食品研究課 主幹研究員
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Committee career (2):
  • 2018/04 - 2020/03 日本食品科学工学会 授賞選考委員
  • 2010 - 2014 - 近赤外研究会理事
Awards (6):
  • 2020/09 - 中部公設機関研究者表彰 中部科学技術センター会長賞
  • 2020/08 - 日本食品工学会 第21回年次大会 優秀発表賞
  • 2019/08 - 日本食品科学工学会 技術賞
  • 2019/02 - 全国食品関係試験研究場所長会 優良研究・指導業績表彰
  • 2014/11 - 農研機構食品総合研究所 平成26年度 全国食品技術研究会賞 最優秀賞
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Association Membership(s) (2):
日本食品工学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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