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J-GLOBAL ID:200901043779642509   Update date: Feb. 14, 2024

Furuki Takao

フルキ タカオ | Furuki Takao
Research field  (3): Food sciences ,  Bio-, chemical, and soft-matter physics ,  Polymer chemistry
Research keywords  (30): freezed dry ,  Vitrification ,  glass transition ,  long-term storage ,  Continuum model ,  Computatinal chemistry ,  Thermal analysis ,  Nuclear magnetic resonance ,  Solvene effects ,  Cryo ,  Freeze ,  Water ,  Enzyme ,  Protein ,  Carbohydrate ,  凍結乾燥 ,  ガラス化 ,  ガラス転移 ,  長期保存 ,  連続体モデル ,  計算化学 ,  熱分析 ,  核磁気共鳴 ,  溶媒効果 ,  低温 ,  凍結 ,  水 ,  酵素 ,  蛋白質 ,  糖
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2001 - 2003 Extraction of phycocyanin from Spirulina with Ultrasonic cell disruption
  • 2001 - 2003 超音波による監藻類スピルリナからのフィコシアニンの抽出
  • 2003 - 超音波による大腸菌からの酵素の抽出
  • 2000 - Stabilization of enzymes and proteins with carbohydrates to improve long-term storage of biological materials and foods.
  • 2000 - 糖による蛋白質の品質低下抑制(安定化)、生体物質と水
MISC (6):
Education (3):
  • - 1995 東京工業大学大学院 生命理工学研究科
  • - 1992 Tokyo Institute of Technology School of Engineering
  • Tokyo Institute of Technology
Professional career (1):
  • 工学博士 (東京工業大学)
Work history (2):
  • Tokyo Institute of Technology Center for Biological Resources and Informatics Researcher
  • Former Institution /Organization Molecular Engineering Division Researcher
Association Membership(s) (6):
The Japanese Society of Carbohydrate Research ,  The Japan Society of Calorimetry and Thermal Analysis ,  The Chemical Society of Japan ,  日本熱測定学会 ,  日本糖質学会 ,  日本化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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