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J-GLOBAL ID:200901046867179770   Update date: Sep. 22, 2022

Nakamura Kunio

ナカムラ クニオ | Nakamura Kunio
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.rakuno.ac.jp
Research field  (3): Food sciences ,  Functional solid-state chemistry ,  Polymer chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 物理ゲルの緩和現象に関する研究
  • 生物由来高分子物質のバイオレオロジー的性質の研究
  • 食品の物理的味に関する研究
  • Study on Relaxation Pheonomenon of Physical Gels
  • Study on Biorheological Properties of Biomacromolecules
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MISC (27):
Books (3):
  • ゲルハンドブック(分担著)
    (株)エヌ・ティ・エス 1997
  • Gel Handbook
    1997
  • Interactions between Solvent Molecules and Network in Biogels(分担著)
    "Polymer Gels", Ed. by D. DeRossi Plenum Press 1991
Education (4):
  • - 1966 Hokkaido University
  • - 1966 Hokkaido University Graduate School, Division of Natural Science
  • - 1964 Hokkaido University School of Science
  • - 1964 Hokkaido University Faculty of Science
Professional career (1):
  • Dotor of Science (Hokkaido University)
Work history (4):
  • 1966 - 1988 Hokkaido University
  • 1966 - 1988 Hokkaido University, Research Assistant
  • Hokkaido University
  • Hokkaido University, Lecturer
Committee career (1):
  • 1988 - 1989 高分子学会 支部幹事
Association Membership(s) (7):
日本応用糖質科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本バイオレオロジー学会 ,  日本レオロジー学会 ,  日本化学会 ,  高分子学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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