Rchr
J-GLOBAL ID:200901089532084767   Update date: Sep. 09, 2022

Sugiyama Kaoru

Sugiyama Kaoru
Research field  (1): Nutrition and health science
Research keywords  (3): Nutrition ,  Food chemistry ,  Food Preservation Science
Papers (6):
more...
Lectures and oral presentations  (4):
  • 粉末系におけるリグニンの抗酸化能とクッキーへの応用
    (日本食品保蔵科学会第61回大会 2012)
  • 粉末系における食品製造副産物の抗酸化能とその利用
    (日本調理科学会 2005)
  • 食品製造副産物の有効利用
    (日本調理科学会 2003)
  • 粉末系における食品の抗酸化能とその利用
    (日本調理科学会 2002)
Education (1):
  • 1986 - 1989 Kyoto Prefectural University Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (2):
  • 博士(農学) (京都府立大学)
  • 農学修士 (京都府立大学)
Committee career (5):
  • 2011 - 2012 広報・情報公開委員会委員
  • 2009 - 2010 施設整備委員会委員
  • 2009 - 2010 放射線安全委員会委員
  • 2006/04 - 2008/12 日本調理科学会 近畿支部常任委員
  • 2004/04 - 2006/03 日本調理科学会 近畿支部委員
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食品保蔵学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page