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J-GLOBAL ID:200901092346383160   Update date: Jul. 30, 2019

Sasahara Hiroyuki

ササハラ ヒロユキ | Sasahara Hiroyuki
Affiliation and department:
Research keywords  (10): 発酵生産 ,  微生物 ,  味噌 ,  醤油 ,  醸造食品 ,  Fermentation production ,  Microbe ,  Soybean paste ,  Soy sauce ,  Fermented foods
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 醸造食品に関与する微生物を用いた新規糖質の生産
  • Production of new sugar using microbe involved in fermented foods
MISC (5):
Education (1):
  • Kagawa University Faculty of Agriculture
Work history (3):
  • 1985 - :香川県庁入庁(香川県発酵食品試験場高松分場)
  • 現在に至る
  • (現在:香川県食品試験場)
Association Membership(s) (1):
日本生物工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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