Characteristics concerning the nutrition and palatability of buckwheat products. Advances in Buckwheat Research 2004. 2004. 684-687
Mechanical chracteristics of buckwheat products made with waxy-wheat flour. FAGOPYRUM (Scientific Journal on Buckwheat Research). 2004. 21, 85-89
Characterization of buckwheat dough and noodles with respect to mechanical characteristics. FAGOPYRUM (Scientific Journal on Buckwheat Research). 2004. 21, 71-77
1998 - 国際蕎麦研究学会(The International Buckwheat Research Association) 学会誌副編集長
受賞 (2件):
1994 - 兵庫県栄養改善研究会会長賞受賞
1993 - 兵庫県栄養改善研究会奨励賞受賞
所属学会 (9件):
日本食物繊維学会
, 日本微量元素学会
, 日本家政学会
, 日本調理科学会
, 食品科学工学会(The Institute for Food Science and Technology)
, 米国穀物化学会(American Association of Cereal Chemists)
, 日本農芸化学会
, 日本栄養・食糧学会
, 国際蕎麦研究学会(The International Buckwheat Research Association)