Zhao Jian について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Wang Meng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Xie Jianchun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Zhao Mengyao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Liang Jingjing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing 100048, China について
Wang Shi について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro-products of CAAS, Beijing 100081, China について
Cheng Jie について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro-products of CAAS, Beijing 100081, China について
Food Chemistry について
希釈 について
GC-MS分析 について
脂肪酸 について
蒸発 について
芳香成分 について
キャラクタリゼーション について
肉汁 について
豚肉 について
匂い物質 について
消費者 について
揮発分 について
揮発性 について
脂肪族アルデヒド について
抽出物 について
ブラックブタ について
ブロス について
匂い活性 について
肉フレーバ について
GC-MS/MS について
定量 について
生肉の品質と処理 について
食品の分析 について
食肉一般 について
γ-デカラクトン について
黒 について
豚 について
豚肉 について
液中 について
揮発性 について
フレーバ成分 について