Fu Xiumin について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Cheng Sihua について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Cheng Sihua について
University of Chinese Academy of Sciences, No. 19A Yuquan Road, Beijing 100049, China について
Zhang Yuqian について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Zhang Yuqian について
University of Chinese Academy of Sciences, No. 19A Yuquan Road, Beijing 100049, China について
Du Bing について
College of Food, South China Agricultural University, Wushan Road, Tianhe District, Guangzhou 510642, China について
Du Bing について
Juxiangyuan Health Food (Zhongshan) Co., Ltd., No. 13, Yandong Second Road, Torch Development Zone, Zhongshan 528400, China について
Feng Chao について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Zhou Ying について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Mei Xin について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Jiang Yueming について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Duan Xuewu について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Yang Ziyin について
Key Laboratory of South China Agricultural Plant Molecular Analysis and Genetic Improvement & Guangdong Provincial Key Laboratory of Applied Botany, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Xingke Road 723, Tianhe District, Guangzhou 510650, China について
Yang Ziyin について
University of Chinese Academy of Sciences, No. 19A Yuquan Road, Beijing 100049, China について
Food Chemistry について
エステル について
相互作用 について
生合成 について
単離 について
テルペノイド について
イチゴ属 について
キャラクタリゼーション について
熟成 について
揮発分 について
芳香成分 について
揮発性 について
ベンゼノイド について
生合成経路 について
芳香 について
Biosynthesis について
Ester について
フラノン について
Regulation について
イチゴ について
食品の分析 について
果実とその加工品 について
相互作用 について
収穫 について
イチゴ について
芳香化合物 について
生合成経路 について
応答 について