Ma Tiezheng について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Zhu Hongguang について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Wang Jing について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Wang Qiang について
Institute of Agro-Products Processing Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Yu Liangli (Lucy) について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Yu Liangli (Lucy) について
Department of Nutrition and Food Science, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA について
Sun Baoguo について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
LWT - Food Science and Technology について
撹拌 について
乳化 について
保水性 について
可溶化 について
SDS-PAGE について
ナンキンマメ について
最適化 について
起泡 について
食品工業 について
走査電子顕微鏡 について
タンパク質 について
粘度 について
溶解度 について
タンパク質構造 について
改変 について
係数 について
輸送係数 について
度 について
機能特性 について
食品蛋白質 について
分子構造 について
マメ について
蛋白質 について
機能特性 について
可溶化処理 について