Li Bing について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Li Miaoyun について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Zhao Gaiming について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Liu Yanxia について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Zhang Qiuhui について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Gao Xiaoping について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Sun Lingxia について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Huang Xianqing について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Zhao Lijun について
Henan Key Laboratory of Meat Processing and Quality Safety Control, College of Food Science and Technology, Henan Agricultural University について
Henan Nongye Daxue Xuebao について
品質 について
水分活性 について
湿度 について
乳酸菌 について
Pseudomonas について
相対湿度 について
鶏肉 について
重量損失 について
高湿度 について
水分移動 について
fresh chicken について
dynamic humidity について
quality について
生肉の品質と処理 について
肉製品 について