Chen Peng について
College of Bioscience and Bioengineering,Jiangxi Agricultural University, Key Laboratory of Functional Foods,Ministry of Agriculture,Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing について
Cheng Jingrong について
Sericultural and Agri-Food Research Institute,Guangdong Academy of Agricultural Sciences,Key Laboratory of Functional Foods,Ministry of Agriculture,Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing について
Yang Yuxin について
Guangzhou Kwang Feng Industrial Co.,Ltd. について
Fang Shaoqin について
Sericultural and Agri-Food Research Institute,Guangdong Academy of Agricultural Sciences,Key Laboratory of Functional Foods,Ministry of Agriculture,Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing について
Liu Xueming について
Sericultural and Agri-Food Research Institute,Guangdong Academy of Agricultural Sciences,Key Laboratory of Functional Foods,Ministry of Agriculture,Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing について
Shipin Gongye Keji について
残差 について
シェルフライフ について
経時変化 について
予測モデル について
温度変動 について
冷蔵 について
相対誤差 について
予測値 について
適合度 について
平方和 について
回帰係数 について
揮発性塩基窒素 について
chilled yellow broiler について
shelf life について
prediction mode について
goodness-of-fit について
modified Gompertz について
動物性水産食品 について
生肉の品質と処理 について
分化,増殖,成長,生殖 について
冷蔵 について
シェルフライフ について
予測モデル について
評価 について