Rastegar Hossein について
Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Rastegar Hossein について
Food and Drug Reference Control Laboratories Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Shoeibi Shahram について
Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Shoeibi Shahram について
Food and Drug Reference Control Laboratories Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Yazdanpanah Hassan について
Department of Pharmacology and Toxicology, School of Pharmacy, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Amirahmadi Maryam について
Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Amirahmadi Maryam について
Food and Drug Reference Control Laboratories Center, Food and Drug Organization, MOH & ME, Tehran, Islamic Republic of Iran について
Khaneghah Amin Mousavi について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Campagnollo Fernanda Bovo について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
S. Sant’Ana Anderson について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Food Control について
相乗作用 について
ヒト について
食品 について
安全性 について
マイコトキシン について
焙焼 について
分割法 について
ナッツ類 について
プロトコル について
アフラトキシン について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
ヒドロキシ酸 について
ポリカルボン酸 について
人体暴露 について
レモンジュース について
ピスタチオ について
マイコトキシン について
クエン酸 について
Removal について
レモンジュース について
加熱 について
AFB_1 について
食品の汚染 について
果実とその加工品 について
汚染 について
ピスタチオナッツ について
レモンジュース について
くえん酸 について
ばい焼 について