Zhu Jianghui について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Yao Bai について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Song Xiaoyu について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Wang Yeru について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Cui Shenghui について
National Institutes for Food and Drug Control, Beijing, 100050, China について
Xu Haibin について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Yang Baowei について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, Shanxi Province, 712100, China について
Huang Jinlin について
Yangzhou University, Yangzhou, Jiangsu Province, 225009, China について
Liu Guihua について
Center for Disease Control and Prevention of Jilin Province, Changchun, Jilin Province, 130062, China について
Yang Xiaorong について
Center for Disease Control and Prevention of Sichuan Province, Chengdu, Sichuan Province, 610041, China について
Gong Pu について
Center for Disease Control and Prevention of Zhejiang Province, Hangzhou, Zhejiang Province, 310051, China について
Chen Qiuxia について
Center for Disease Control and Prevention of Guangdong Province, Guangzhou, Guangdong Province, 511430, China について
Li Fengqin について
Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Food Control について
罹患率 について
リスク評価 について
枝肉 について
小売 について
家禽 について
小売店 について
鶏肉 について
豚肉 について
都市 について
Campylobacter について
中華人民共和国 について
カンピロバクター感染症 について
交差汚染 について
出現率 について
ロジスティック回帰分析 について
Campylobacter について
ニワトリ屠体 について
定量 について
種 について
中国 について
食肉一般 について
食品の汚染 について
中国 について
小売 について
販売 について
鶏肉 について
屠畜体 について
Campylobacter について
汚染 について
有病率 について
定量化 について