Zhang Xudong について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Xue Jiquan について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Liu Linsan について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Zhong Yuyue について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Zhang Renhe について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Xu Shutu について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Liu Jianchao について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Guo Dongwei について
The college of Agronomy in Northwest A&F University, The Key Laboratory of Biology and Genetics Improvement of Corn in Northwest Arid Area, Ministry of Agriculture について
Zhongguo Liangyou Xuebao について
膨潤 について
糊剤 について
ゲル化 について
動弾性係数 について
コーンスターチ について
アミロース について
塩分 について
損失弾性率 について
ワックス について
粉体 について
糊化 について
澱粉 について
塩濃度 について
レオロジー特性 について
物理化学的性質 について
salt について
maize について
amylose starch について
physicochemical properties について
rheological properties について
含有量 について
トウモロコシ について
物理化学的特性 について
レオロジー特性 について
塩 について
研究 について