Xie Yanhua について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University について
Xie Jing について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University について
Chen Miaofen について
National and Provincial Union Engineering Research Center for the Veterinary Herbal Medicine Resources and Initiative, College of Food Science and Technology について
Jiang Liwen について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University,Hunan Provincial Key Laboratory of Food Science and Biotechnology について
Chen Lili について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University,Hunan Provincial Key Laboratory of Food Science and Biotechnology について
Shipin yu Jixie について
大豆製品 について
マメ科 について
油脂 について
脂肪酸 について
生理学 について
大豆油 について
食品開発 について
機能性 について
beans について
fatty acid について
extraction について
esterification について
physiological function について
油脂の性質 について
食用油脂,マーガリン について
マメ科 について
脂肪酸 について
分析 について
研究 について
現状 について
進展 について